fbpx

Jouw webshop laten maken door StudioDV

Is jouw webshop niet meer van deze tijd? Of heb je nog helemaal geen webshop? Dit is het juiste moment om actie te ondernemen. StudioDV maakt graag jouw webshop klaar voor de toekomst.

Waarom zou je een webshop laten maken en niet zelf aan de slag gaan? Voor ons is dat kraakhelder. Als ondernemer probeer je alle ballen in de lucht te houden. Je bent ineens accountant, verkoper, de producerende factor, marketeer én webdeveloper. StudioDV neemt graag het web development voor jou uit handen, zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent! Wij hebben al veel websites gerealiseerd. Het maken van jouw webshop kan je dus gerust aan ons overlaten.

Een vindbare webshop is een must!

Er is nog een reden om je webshop door StudioDV te laten maken. Online aanwezigheid wordt steeds belangrijker. Potentiële klanten vormen een beeld van jouw onderneming door de indruk die ze krijgen van jouw webshop. Het is dus ontzettend belangrijk om mee te concurreren op online gebied met jouw concurrenten. Vindbaar zijn met een verbluffende webshop is een goede eerste stap.

WEBSHOP LATEN MAKEN; WIJ REGELEN HET VOOR JOU!

Het laten maken van een webshop verbreed jouw potentiële klantenkring en ontlast jou enorm. Mensen vinden jouw bedrijf vanzelf; organisch verkeer wordt dat ook wel genoemd. Er komt dus vaak meer business jouw kant op.

StudioDV werkt met de meest moderne en betrouwbare technieken. Dit in combinatie met een enthousiast en ervaren team levert een garantie op kwaliteit en resultaat. Alle webshops worden in Wordpress gemaakt, net als 455 miljoen andere webshops wereldwijd.

Na een oriënterend gesprek en een offerte gaan we aan de slag met het bouwen van jouw webshop. Uiteraard ben jij nauw betrokken bij het proces, want wij begrijpen dat een belangrijk onderdeel is van jouw onderneming.

Onze beloftes

Wat betreft het maken van jouw professionele webshop doet StudioDV een aantal beloftes. Deze beloftes gelden voor ons als vuistregels. Zo weet je zeker dat wij jou én jouw webshop serieus nemen.

 • Unieke uitstraling
  Jouw nieuwe webshop is dus altijd fris en authentiek
 • Weloverwogen advies
  Wij helpen graag bij lastige keuzes
 • Geschikt voor elk scherm
  Gegarandeerd kwaliteit voor ieder formaat scherm
 • In eigen hand
  Je past (indien gewenst) zelf de inhoud van jouw site eenvoudig aan
 • Transparantie
  We doen dit als een team, je kunt dus altijd meekijken
 • Ontzorgt
  Wij kunnen alles voor u regelen, zoals zakelijke mail, bedrijfsfotografie, teksten, logo, etc.

Neem contact met ons op

Dit alles zorgt ervoor dat StudioDV de juiste partner is voor het bouwen van jouw webshop. Het begint bij een goed gesprek over jouw wensen en een goed advies van onze kant. Neem gerust contact met ons op om een gesprek in te plannen, wij helpen je graag!
TOP