fbpx

WEBDESIGN

Wilt u een website laten maken? Uw bedrijf online profileren is belangrijk, zeker met het oog op de toekomst. Het internet is voor u als ondernemer een relatief goedkope oplossing om uw producten en diensten te presenteren aan een breed publiek. Door een professionele website te combineren met activiteit op sociale media kunt u met een relatief laag bedrag duizenden potentiële klanten bereiken.

Waarom?

Waarom moet een klant voor uw product kiezen? Waarom vinden wij dat u voor ons product moet kiezen? Omdat wij een beter product leveren dan onze concurrent? Wellicht, maar we hebben geduchte concurrenten, net als u! Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om u te onderscheiden van uw concurrenten. De eerste indruk van uw website is van essentieel belang. Onderzoek wijst uit dat bezoekers van een website (potentiële klanten) binnen 3 seconden beoordelen of uw website (bedrijf) betrouwbaar is en de moeite waard is om verder te kijken.

RESPONSIVE WEBSITES

70% van de bezoekers van een website doet dit door middel van een smartphone of tablet. StudioDV bouwt uitsluitend responsive websites, die volledig compatibel zijn met alle apparaten. De website past zich als het ware aan op de grootte van het scherm waarmee de website wordt bekeken. Dit zorgt ervoor dat zowel de navigatie door uw website als de weergave van content (informatie) op uw website optimaal blijft!

CONTENT

Een website moet naast een goede vormgeving en een betrouwbare uitstraling de juiste informatie bevatten. Informatie heet in onze wereld ‘content’. Uw klant wil geen lange eindeloze teksten over één onderwerp, maar korte bondige teksten die de kern raken, afgewisseld met veel foto’s, illustraties en video’s.

RELEVANTIE

De relevantie van uw content is van belang. Samen met u bepalen onze webdevelopers welke mate van content het beste bij u past. Als u bijvoorbeeld een bouwbedrijf heeft, dan kan een portfolio met gerealiseerde projecten in combinatie met contactinformatie meer dan voldoende zijn. Als u een kledingwinkel heeft en u kiest ervoor de gehele collectie online te zetten, dan moet u er wel rekening mee houden dat dit elk seizoen terugkomt. Een oude collectie op uw website kan er dan zelfs voor zorgen dat uw klanten u verkeerd beoordelen.

WIJ ONTWIKKELEN UW NIEUWE PROFESSIONELE WEBSITE IN 5 STAPPEN

Oriënterend gesprek

01

In een vrijblijvend eerste gesprek bespreken wij uw wensen en eisen.

Offerte

02

Op basis van uw wensen, ontvangt u van ons een passende offerte.

Bestanden aanleveren

03

Na akkoord. Levert u eventueel beschikbare foto's en teksten aan.

Realisatie

04

Wij ontwerpen en ontwikkelen uw nieuwe website.

Evaluatiegesprek

05

Na de realisatie van uw website, nemen we graag het resultaat met u door.

Wilt u een nieuwe website laten maken?

Klik op de button voor meer informatie!

BEL MIJ TERUG

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

ADRES

Oudendijk 29a
6744 PT Ederveen

OPENINGSTIJDEN

Maandag09:00-12:00/13:00-17:00
Dinsdag09:00-12:00/13:00-17:00
Woensdag09:00-12:00/13:00-17:00
Donderdag09:00-12:00/13:00-17:00
Vrijdag09:00-12:00/13:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Contactformulier

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

TOP