fbpx

Domeinnaamregistratie

Past echt bij jou!

Een domeinnaam is de basis voor uw online communicatie. De meeste bedrijven hebben slechts één domeinnaam, maar u kunt er ook voor kiezen om meerdere domeinnamen te registeren. Wij adviseren u één basis domeinnaam te nemen, die zonder twijfel in verband wordt gebracht met uw bedrijf (bijvoorbeeld studiodv.nl). U kunt deze domeinnaam dan gebruiken om zakelijke e-mailadressen te genereren (bijvoorbeeld info@studiodv.nl; administratie@studiodv.nl; diana@studiodv.nl; enz.).

Extra domeinnaam

Waarom?

Daarnaast kun je er voor kiezen extra domeinnamen toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld een ludieke domeinnaam toevoegen voor reclamedoeleinden, zodat deze blijft hangen in het geheugen van jouw potentiële klant (zo registreerden wij bijvoorbeeld ‘strakindeverf.nl’ voor een schildersbedrijf).

Extensie

Blijft plakken!

Een domeinnaam is opgebouwd uit twee delen. Meestal betreft het een bedrijfsnaam met daarachter een extensie. StudioDV levert meer dan 50 extensies waaronder .nl, .com, .eu, .info, .nu, en .net.

WEBHOSTING

Wij hosten hem voor jou!

Een webhostingpakket is het huren van een stukje ruimte op een webserver. De hosting wordt gekoppeld aan jouw domeinnaam en op de hosting wordt jouw website opgeslagen. Registreer je een domeinnaam voor later gebruik, dan heb je geen hosting nodig.

Onze webservers hebben een uptime van 99,9%. Dat houdt in dat jouw website vrijwel altijd bereikbaar is en je geen klanten misloopt door storingen.

De grootte van de hosting die je nodig hebt hangt af van de grootte van jouw website. Wij bieden hostingpakketten aan vanaf 1GB, welke op een later tijdstip naar de groei van jouw bedrijf en website aangepast kunnen worden. Zo betaald je nooit teveel voor diensten waar je geen gebruik van maakt.

ZAKELIJKE E-MAIL

Mailtje sturen?

Als bedrijf kun je niet zonder één of meerdere zakelijke e-mailadressen. En wij van StudioDV weten als geen ander hoe belangrijk het is om ten alle tijden goed bereikbaar te zijn voor je klanten. Daarom bieden wij zakelijke mail van Microsoft 365 aan. Omdat Microsoft 365 een cloud dienst is, heb je altijd op iedere plaats toegang tot jouw e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities. Het enige wat je nodig heb om een mail te beantwoorden of een afspraak in te plannen is een internetverbinding.

Neem voor meer informatie en/of tarieven contact met ons op.

StudioDV in cijfers

500000+

VERWERKTE E-MAILBERICHTEN DOOR ONZE SERVERS PER JAAR

75+

AFGERONDE PROJECTEN

84%

VAN DE DOMEINNAMEN IS .NL

250+

GEREGISTREERDE DOMEINNAMEN
TOP