fbpx

Domeinnaamregistratie

Past echt bij jou!

Een domeinnaam is de basis voor uw online communicatie. De meeste bedrijven hebben slechts één domeinnaam, maar u kunt er ook voor kiezen om meerdere domeinnamen te registeren. Wij adviseren u één basis domeinnaam te nemen, die zonder twijfel in verband wordt gebracht met uw bedrijf (bijvoorbeeld studiodv.nl). U kunt deze domeinnaam dan gebruiken om zakelijke e-mailadressen te genereren (bijvoorbeeld info@studiodv.nl; administratie@studiodv.nl; diana@studiodv.nl; enz.).

Extra domeinnaam

Waarom?

Daarnaast kun je er voor kiezen extra domeinnamen toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld een ludieke domeinnaam toevoegen voor reclamedoeleinden, zodat deze blijft hangen in het geheugen van jouw potentiële klant (zo registreerden wij bijvoorbeeld ‘goedindeverf.nu’ voor een schildersbedrijf).

Extensie

Blijft plakken!

Een domeinnaam is opgebouwd uit twee delen. Meestal betreft het een bedrijfsnaam met daarachter een extensie. StudioDV levert meer dan 50 extensies waaronder .nl, .com, .eu, .info, .nu, en .net.

WEBHOSTING

Wij hosten hem voor jou!

Een webhostingpakket is het huren van een stukje ruimte op een webserver. De hosting wordt gekoppeld aan jouw domeinnaam en op de hosting wordt jouw mailverkeer en/of website opgeslagen. Registreer je een domeinnaam voor later gebruik, dan heb je geen hosting nodig.

Onze webservers hebben een uptime van 99,9%. Dat houdt in dat jouw e-mailadres en/of website vrijwel altijd bereikbaar is en je geen klanten misloopt door storingen.

Wij bieden 2 standaard hostingpakketten aan: ‘E-mail Only’ en ‘Small Business’, voor opdrachten die niet passen binnen deze standaardpakketten maken we graag een vrijblijvend aanbod op maat.

StudioDV in cijfers

500000+

VERWERKTE E-MAILBERICHTEN DOOR ONZE SERVERS PER JAAR

60+

AFGERONDE PROJECTEN

84%

VAN DE DOMEINNAMEN IS .NL

150+

GEREGISTREERDE DOMEINNAMEN
TOP